Hei, kiva tutustua!

Olen Netta, Valokuvaaja ja tärkeiden hetkiesi ikuistaja Rovaniemeltä

Valokuvien merkitys itselleni on aina ollut valtava, monesta vietetystä elämänvaiheesta ja hetkestä ainoat muistot heräävät eloon kun pääsee rauhassa katselemaan valokuvia. Oman lapsen myötä valokuvien merkitys itselleni on korostunut entisestään. Päivät, viikot ja kuukaudet vierivät niin nopeasti, mutta valokuvien avulla pääsen palaamaan niiden herättämiin tunteisiin aina uudestaan.  Valokuvaamisen maailmaan päädyin jo yli 10 vuotta sitten, mutta valokuvaajan ammattiin olen valmistunut vuonna 2021 Torniosta. 

Kuvaan ilman matkakuluja Rovaniemen alueella ja matkakuluja vastaan matkaan kanssasi maailmalle. Erityisen lähellä sydäntäni on pariskunta, perhe ja boudoir -kuvaukset ja näihin olenkin pääasiassa erikoistunut viimeisimpien vuosien ajan. Kuvissani tärkeintä on tuoda esille  teidän välinen yhteytenne ja tunteenne ripauksella tuulta ja tuiskua. Tämän lisäksi erityisesti boudoir -kuvauksen tuottamat tuntemukset asiakkaille ovat syy miksi valokuvaamisen parissa haluan työskennellä jatkossakin. 

 

Kun kyse on tärkeistä muistoista ja hetkistä elämässäsi, on erityisen tärkeää, että löydätte juuri sen teidän tyypin valokuvaajaksenne.

galleriohin tutustumalla saat kiinni siitä, millaista tunnetta haluan kuvissani näkyvän.

Yhteydenotto

Varaa kuvaus