Muotokuvaus

Merkkipäivät, niitähän meidän kalentereissamme onneksi riittää. Ristiäiset, syntymäpäivät, rippijuhlat, valmistujaiset, kihlat, häät, hautajaiset ja kaikki muut. Tärkeitä hetkiä, jotka kiitävät ohi ja joihin on upeaa päästä palaamaan muistojen merkeissä.  

Muistojen tueksi ykkösjuttu omassa elämässäni on valokuvat, ja elän unelmaani saadessani ikuistaa niitä myös sinulle. Merkkipäivien lisäksi on tärkeää muistaa myös ne ihanat arkiset hetket ja haluankin kuvaushetkelläni tarjota teille jotain pientä luksusta arkeen, eriytymisen normaalin arjen kiireistä ja ajatuksista. Rauhallisen hetken, yhteisen kokemuksen.  

Itselleni on muodostunut tärkeäksi mahdollisuus toimittaa teille kokonaisia gallerioita ja tästä syystä olen muotokuvauksissa luopunut erillisistä koevedosgallerioista. Nykyiset palveluni muodostuvat kuvausaikana syntyneen materiaalin pohjalta tuottamistani täysistä gallerioista, ja siksi lupaamani kuvamäärät ovat aina minimimäärät. Näin pystyn tarjoamaan teille kokonaisvaltaisempia gallerioita, ettekä te joudu valitsemaan lempikuvianne.  

Tarjoan muotokuvausten osalta kahta erilaista pakettia, suppeampaa ja laajempaa. Muotokuvaukset voidaan aina toteuttaa joko studiolla tai miljöössä. Rovaniemen ulkopuolella suoritettuihin kuvauksiin lisätään matkakulut.  

10+ 

On oiva paketti, kun tarvitsemienne kuvatiedostojen määrä on pienempi, sillä paketti sisältää kuvausta n. 30-45min. Lopputuloksena syntyy 10+ huolella käsiteltyä digikuvaa nettigallerialinkin kautta toimitettuna. Suosittelen tätä pakettia enimmäkseen yhden henkilön kuvauksiin. 

10+ :n hinta on 120 € sis. alv 24 % 

25+ 

Laajempi muotokuvauspakettini puolestaan on tarkoitettu kiireettömämpään kuvaushetkeen, aikaa varataan 1-2 h ja lopputulokseksi saadaan 25+ huolella käsiteltyä digikuvaa nettigallerialinkin kautta toimitettuna. 25+ kuvauspaketti on paikallaan, kun kuvattavia on useampia tai kuvauspaikkaa halutaan vaihtaa kesken kuvauksen. Vastasyntyneiden kuvauksiin tämä on ainoa varattavissa oleva paketti.  

25+ :n hinta on 180 € sis. alv 24 % 

Varaa kuvaus